Hollands Glorie logo
Italië Magazine logo
Leven in Frankrijk logo
Mediterranee logo
Italien Magazin logo
Frankreich Magazin logo

Agenda's

Sinds 2011 brengt Credits Media de Italië Agenda en de Leven in Frankrijk Agenda uit: handige en sfeervolle familieagenda's waarbij je een jaar lang kan wegdromen.

De agenda's komen rechtstreeks voort uit onze succesvolle 'landen-lifestyle glossies' Italië Magazine en Leven in Frankrijk. Beide titels zijn leider in het reissegment qua verkoop, uitstraling en bereik. Sinds enkele jaren hebben deze tijdschriften ook een eigen bureauagenda die gretig aftrek vindt bij de doelgroep. Een doelgroep van optimistische levensgenieters!

De Italië Agenda en Leven in Frankrijk Agenda staan boordevol amusante weetjes en slimme tips, geven elke maand een overheerlijk seizoensrecept en hebben een handige woordenlijst Nederlands-Italiaans of Nederlands-Frans. En dat alles met sfeervolle foto's om bij weg te dromen! Uiteraard ontbreekt ook een overzicht van feestdagen en schoolvakanties niet en is er veel ruimte voor notities. De agenda's zijn 18 cm breed x 22 cm hoog en hebben een ringband. Aan de binnenkant van de kaft zit tevens een praktische insteekflap voor losse bonnetjes, afspraakkaarten etc.

De agenda's kosten € 14,95 en zijn verkrijgbaar bij de betere (kantoor-)boekhandel, tijdschriftkiosk en in de webshop van Italië Magazine en Leven in Frankrijk.

Hollands Glorie cover
Italie Magazine cover
Leven in Frankrijk cover
Mediterranee cover
Italien Magazin cover
Frankreich Magazin cover

Contact

 

Van Slingelandtstraat 63

1051 CG Amsterdam

The Netherlands

+31 (0)20 - 530 25 70